Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Vila Aina Fizična trgovina

Vila Aina Botique Hotel se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse- družine, posameznike, predvsem pa tiste željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Njihove sobe, suite so namenjene gostom, katerim je hotelska nastanitev prostorsko majhna in premalo individualna. Njihov wellnes izberite , če cenite zdravje, sprostitev, relaksacijo ali preprosto zaradi splošnega dobrega počutja in revitalizacije. Nudijo vam pestro izbiro različnih savn, tepidarium, whirpool, počivalnike, zdravilne napitke, CTV, odlične različne vrste masaž, ob vsem tem pa vas bo spremljala umirjena glasba po vaši izbiri, da dosežete optimalno raven sprostitve.  Za maksimalno sprostitev, vrhunski oddih sredi narave ter idealno doživetje za vsakogar, obiščite wellness Vile Aine in pozabite na vse skrbi!

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.