Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Vzajemna Spletna trgovina

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., je največja specializirana zavarovalnica za prostovoljna zdravstvena zavarovanja v Sloveniji. Poleg omenjenega vam nudijo še: zavarovanje za kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev Zdravstvena polica, nezgodna zavarovanja, zavarovanja za primer težjih bolezni in zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Bon (dobroimetje) je unovčljiv pri sklenitvi zavarovanj zdravstvene zavarovalnice Vzajemna d. v. z., z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in kratkotrajnih zavarovanj Tujina; bon tudi ni unovčljiv za plačilo premije že sklenjenih zavarovanj.

Po prevzemu kode, menjava za drugega ponudnika ni več možna!
SuperCard

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.