Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Začimbe.si Spletna trgovina

Za spletno trgovino Začimbe.si stoji mlada ekipa, ki jo sestavljajo Aleš, Dejan in Tomaž. V spletni trgovini lahko izbirate med veliko izbiro kakovostnih začimb, njihovih mešanic in raznovrstnih čilijev ter ostalih s kulinariko povezanih izdelkov. Začimbe in mešanice so ročno pakirani izdelki mlade slovenske blagovne znamke Trije kralji. Poslanstvo trgovine je, da predstavi čim večjo paleto različnih pristnih okusov z vseh koncev sveta. Spletna trgovina Začimbe.si je pravi kraj za ljubitelje kuhanja, sladokusce in vse tiste, ki radi uživate v dobri hrani, kateri seveda ne sme manjkati dobre družbe. Pa dober tek! Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Po prevzemu kode, menjava za drugega ponudnika ni več možna!
SuperCard

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.