Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Zalando Spletna trgovina

Zalando je vodilno evropsko podjetje za spletno trgovino s sedežem v Berlinu. Ustanovljeno je bilo leta 2008 in danes predstavlja eno največjih spletnih destinacij za nakupovanje oblačil, obutve in modnih dodatkov. Podjetje ponuja širok izbor izdelkov tako za moške, ženske kot tudi otroke, sodeluje pa z več kot 2.500 priznanimi blagovnimi znamkami. Zalando se ponaša s priročnim in enostavnim spletnim nakupovanjem, hitro dostavo ter brezplačnim vračilom izdelkov. Poleg tega podjetje aktivno spodbuja trajnostno modo in družbeno odgovornost. Zalando je postalo sinonim za kakovost, slog in udobje ter je nepogrešljiva destinacija za modne navdušence v Evropi in širše. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.
Kupon, ki ga prevzamete velja za sledeče Zalando izdelke.

Po prevzemu kode, menjava za drugega ponudnika ni več možna!
SuperCard

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.