Parma je piceria z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. V začetku 70. let prejšnjega stoletja so v pasaži ljubljanskega Maxija pričeli peči pice, ki so povzročile pravo evforijo. In avtentičen okus pic, pečenih v isti originalni peči, goste navdušuje še danes. Pripravljajo jih več kot 40 vrst, kombinacije kvalitetnih sestavin pa tu najdete tudi v 12 […]

V ljubljanskem Foculusu v veliki krušni peči na tradicionalen način pečejo 66 vrst pic, za peko pa uporabljajo samo prvovrstna bukova drva. V ponudbi lahko najdete vegetarijanske, veganske in morske pice, na voljo sta tudi 2 sladki. Na vašo željo lahko spečejo pico s polnozrnatim ali brezglutenskim testom, poleg pic pa pripravljajo tudi okusne solate. Več […]

V Starem Kozlu v Škofljici vas bodo pocrkljali z dobrotami z žara in edinstvenimi picami iz krušne peči. Ker pa dobra hrana ni dovolj, tu za gašenje žeje ponujajo tudi najboljša piva in vina ter hišne limonade in domače ledene čaje. Za vsakogar se nekaj najde. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Kevder v tradicionalnem ambientu vinske kleti združuje pestro ponudbo piv, vrhunskih vin in kakovostnih viskijev z edinstvenimi gurmanskimi užitki, med katerimi prevladujejo mesne kreacije, kot so burgerji in steaki. Poleg izbrane gurmanske ponudbe pa lahko tu uživate tudi v pestrem dogajanju, za katerega bodo poskrbela raznolika tematska srečanja. Več o ponudbi si poglejte na njihovem Facebook profilu.

Okrepčevalnica Ribca pri Tromostovju, kjer goste razvajajo z raznoliko ponudbo okusnih jedi iz dnevno svežih rib, se sedaj predstavlja tudi z novo lokacijo v Žalcu. Postrežejo vam z jedmi, kot so: morske solate, rižote, testenine, ribe v soli, hotnico v pečici, solatne krožnike in morske pizze, z odličnimi domačimi sladicami pa poskrbijo tudi za sladkosnede. […]

V 300 let stari vinski kleti okusite 7 vrhunskih slovenskih vin iz različnih vinorodnih okolišev in se naučite nepogrešljiva dejstva o vinu. Ta interaktivna pokušina vključuje igre in izzive ter je primerna za  vsakogar, ki bi rad spoznal slovenska vina, njihovo zgodovino in se naučil več o degustiranju. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni […]

Dinner in the Dark (»Večerja v temi«) ponuja edinstveno priložnost, da obiskovalci v temi uživajo na popolnoma nov način in spoznajo neverjetne sposobnosti svojega telesa. Doživetje vas bo popeljalo na kulinarično potovanje skozi znano neznana občutja, kjer znana hrana, pijača in prijatelji postanejo čudo, ki ga je treba raziskati in odkriti, kot da ste se z vsem srečali […]

Hiša Pod Gradom se nahaja ob vznožju Ljubljanskega gradu, s svojo arhitekturno podobo pa združuje bogato zgodovino, ki se odraža skozi sedanjo gostinsko dejavnost. Tu se domačnost ambienta, prijaznost osebja in prijetne vonjave iz domače kuhinje združijo v prav posebno doživetje. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Znana piranska Gostilna pri Mari v prijetni obmorski klimi ter objemu domačnosti in gostoljubja ponuja pristno in z ljubeznijo pripravljeno hrano, ki bo zadovoljila tudi zahtevnejše goste. Ponudba tu zajema tradicionalne primorske in beneške ribje ter mesne jedi in vina priznanih slovenskih vinarjev. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Beseda meating, skovana iz treh angleških besed, združuje poudarke ponudbe tega mariborskega puba: EAT (jesti), MEAT (meso), MEETING (srečanje). V mariborskem Meatingu so mojstri mesnih specialitet, kot so burgerji, steaki in philly cheese steaki, nedvomno pa se bo našlo tudi kaj za tiste, ki bolj uživate v vegetarijanskih in/ali morskih jedeh. Več o njihovi ponudbi si […]